Air conditioning

Koeling enkele ruimte

Het FIT airconditioners programma telt een uitgebreid scala wand-, plafondonderbouw, plafondinbouw- en vloermodellen. Betaalbare kwaliteitsproducten, die stuk voor stuk ook nog eens eigentijds van vormgeving zijn, zonder te veel op te vallen.

Bedieningsgemak
Op het infra-rood afstandsbedieningspaneel kunt u alle functies eenvoudig instellen. U kunt kiezen voor koelen, drogen, ventileren en als optie verwarmen. De timerfunktie biedt de mogelijkheid de unit aan of uit te schakelen op het door u gewenste tijdstip.

Tochtvrije oplossingen
Door toepassingen van de nieuwe Inverter-technieken wordt de hoeveelheid koude exact gedoseerd, waardoor hinderlijke koude stromen tot het verleden behoren. Daarnaast kunt u de lucht eenvoudig in de door u gewenste richting laten blazen.

Energiezuinig verwarmen
Van alle modellen in ons programma bestaat ook een versie met energiezuinige warmtepomp. Dit betekent maximaal comfort in alle jaargetijden, want de warmtepomp kan zowel koelen als verwarmen.

Koeling meerdere ruimtes

De laatste ontwikkeling op het gebied van energiezuinige gebouwconditionering is het geavanceerde inverter multi-systeem. Praktisch alles wat u van een klimaatsysteem verwacht kan FIT met het inverter multisysteem realiseren.

Intelligent
Per kamer kunt u met één druk op de knop de temperatuur naar uw hand zetten, de slimme electronica zorgt voor een zeer constant, comfortabel werkklimaat. Natuurlijk behoort een centraal gestuurd gebouwbeheersysteem ook tot de mogelijkheden, zodat u centraal de instellingen en schakeltijden per kamer, afdeling of verdieping kunt bepalen.

Stap voor stap op te bouwen
U kunt met dit flexibele systeem klein beginnen en later eenvoudig en onbeperkt uitbreiden. Ook laat het inverter multi-systeem zich gemakkelijk aanpassen bij wijzigingen in bijvoorbeeld de kamerstructuur van een gebouw.

Koelen, ontvochtigen, filteren, ventileren en verwarmen
Deze moderne techniek gecombineerd met de warmtepomp (koelen en verwarmen) maakt de investering in dit systeem nog meer rendabel.

Wij werken onder andere met de volgende merken:

Mitsubishi
LG